AICI SUNT BANII DUMENEAVOSTRĂ: Guvernul a inventat salarii de 30.000 pentru postul de a te verifica pe tine însuți
Politic Economic Justiție Social Ultima Ora

PETROLUL, BANII ȘI LEGEA OFFSHORE: Mega-întâlnire pe tema resurselor energetice româneși la Marea Neagră

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că o întâlnire va avea loc miercuri între liderii grupurilor parlamentare și reprezentanți ai asociațiilor din domeniul explorării petrolului și gazelor pe marginea Legii offshore. Liderul ALDE a adăugat că nu a vorbit marți cu Liviu Dragnea despre Legea offshore.

„Nu am mai discutat (cu Liviu Dragnea) despre legea offshore. Și la nivelul comisiei și a liderilor grupurilor vor face o discuție cu autoritățile de resort. Iar miercuri grupurile parlamentare vor avea o întrevedere cu Asociația Companiilor de Explorare a Zăcămintelor de Petrol și Gaze. O discuție nu în cadrul comisiei, una care e mai degrabă informală. Liderii de grup trebuie să fie la curent și să susțină o poziție finală comună. Nu, nu cred (că vor fi reprezentanții de la Ministerul Finanțelor)”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la finalul audierii de miercuri din Parlament în cadrul Comisiei de anchetă a SPP, potrivit Mediafax.

Tăriceanu a mai precizat că după această întâlnire va avea loc o ședință a Comisiei pentru industrii a Camerei Deputaților la care vor participa reprezentanții ministerelor și ai Agenției Naționale pentru Resurse Minerale.

„Reprezentanții ministerelor, inclusiv ANRM, trebuie să vină la discuția comisiei pentru industrii de la Camera Deputaților”, a mai spus Tăriceanu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.