Newsbucuresti.ro: Zeci de demisii din PNL! Cîțu rămâne fără organizații în București 7
Politic Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Zeci de demisii din PNL! Cîțu rămâne fără organizații în București

Astăzi, in jurul orei 19.00, zeci de tineri liberali si-au înaintat demisiile din partid către conducerea filialei PNL a Sectorului 3.

Conform demisionarilor, motivul principal ar fi monstruoasa coaliție de guvernare PNL-PSD girata de Iohannis.

Tinerii demisionari au mărturisit ca au fost parte din numeroasele campanii electorale purtate de către Partidul National Liberal împotriva PSD, si se simt obligați sa nu gireze aceasta trădare fata de electorat, trădare „binecuvântata” de actuala conducere a partidului.

Newsbucuresti.ro: Zeci de demisii din PNL! Cîțu rămâne fără organizații în București 8

Liderul TNL Sector 3, Petrut Gheorghita, a transmis pe pagina sa de Facebook ca îl va susține pe Ludovic Orban in construcția unei noi formațiuni politice:

„Am luat astăzi hotărârea, împreuna cu echipa mea din Tineretul National Liberal – Filiala Sector 3, sa demisionam din PNL.[…]

Am decis in unanimitate sa continuam drumul politic alături de Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Antonel Tănase, si mulți alți colegi fata de care avem un deosebit respect pentru verticalitatea de care au dat dovada. […]

Newsbucuresti.ro: Zeci de demisii din PNL! Cîțu rămâne fără organizații în București 9

Suntem pregătiți pentru o construcție noua, adevărat liberala, axata pe mediul de afaceri si pe identitatea națională, pe valorile societății romanești si pe respect absolut fata de electorat.”

Newsbucuresti.ro: Zeci de demisii din PNL! Cîțu rămâne fără organizații în București 10

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.