E OFICIAL. DEMISIE DE RĂSUNET ÎN GUVERNUL VIORICA DĂNCILĂ
Politic Ultima Ora

NEGRESCU se joacă: Uite demisia, nu e demisia!… ”Un zvon apărut miraculos pe surse”…

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a calificat într-o postare pe Facebook informația despre demisia sa drept ”un zvon apărut miraculos pe surse”, dar nu a dezmințit direct informația. Demisia lui fusese confirmată vineri de doi colegi de Guvern, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici.

Mai mult, Negrescu i-a atacat voalat pe cei doi miniștri, spunând că ”rămâne de analizat dacă atacarea cu agresivitate în presă la doar câteva minute după ce un zvon a apărut miraculos pe surse, a unui coleg de Guvern și de partid este normală și o reală dovadă de colegialitate și susținere”.

Negrescu nu a răspuns la apelurile G4Media.ro pentru a clarifica situația sa.

El a mai scris pe Facebook că își dorește discuțiil în interiorul partidului și a postat câteva dintre realizările sale în mandatul de ministru. Printre acestea se numără și o presupusă creare a ”Trioului România-Germania-Franța”. Acest trio nu are însă substanță, existând doar câteva discuții informale între miniștrii afacerilor europene din cele trei țări, fără rezultate palpabile.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii