Mircea Diaconu Șochează. Starea psihică a românilor este la pământ
Mircea Diaconu Șochează. Starea psihică a românilor este la pământ
Ultima Ora Breaking News Politic

Mircea Diaconu șochează din nou. Nu vrea la Palatul Cotroceni. Candidează degeaba

Candidatul susținut de Pro România și ALDE, independentul Mircea Diaconu spune că el nu vrea să aibă biroul la Palatul Cotroceni în cazul în care va ieși președintele României la alegerile din 10 noiembrie.

Diaconu crede că locația unde își au locul de muncă președinții României nu este una adecvată, întrucât acolo a stat și Ceușescu.

„Postura în care mă aflu eu presupune să pot discuta sau comenta principii, nu decizii, aici este vorba de decizii.

Legat de principiul meu, pledoaria mea este următoarea: Palatul Cotroceni este un palat regal cu o destinaţie, prin testament regal, care nu este asta, drept care, până şi în timpul stalinismului, cu tancurile ruseşti aici, Palatul Cotroceni a fost Palatul copiilor şi acolo generaţii de copii învăţau tot felul de lucruri frumoase şi bune, până şi atunci.

Şi atunci, îmi spuneţi mie, trebuie să fie altfel preşedintele, nu ca noi toţi. Deci era în regulă că erau un profesor şi un marinar, dar s-a întâmplat ceva cu mintea lor în clipa în care prerogativele astea: SPP peste SPP, covoare peste covoare, dealul, palatul etc, şi bieţii oameni…

Aşa cum spunea unul dintre bunicii mei, care a făcut Primul Război Mondial: omul, băiete, suportă cel mai greu prea răul, dar mai ales prea binele”, a declarat Diaconu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.