Ambasada Finlandei face mișto de chelfăneala luată de Mircea Badea: „Ce se întâmplă când încerci să impresionezi în 5 secunde”
Politic Ultima Ora

Mircea Badea îi INSULTĂ din nou pe românii care i-au omagiat pe MARTIRII Revoluției

După ce a găsit de cuviință să-i insulte de o manieră incalificabilă pe cei peste 2000 de români care au ales să iasă în stradă sâmbătă, 22 decembrie, pentru a-i comemora pe eroii asasinați la Revoluție, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3 –  Mircea Badea.

”Da, cand iesi in strada si urli aceleasi si aceleasi lozinci #rezist cu psd, ciuma rosie, furat, puscarii etc… se pune ca de fapt comemorezi victimele Revolutiei, doar pentru ca, intamplator e 22 decembrie. La fel, daca strigi mizeriile alea cretinoide de 1 iunie, se pune ca celebrezi copiii. Hai mars!”, scrie Badea.

”A confiscat #cacat si revolutia acuma”, mai cugetă angajatul lui Dan Voiculescu, comentând la osanalele unei fane cu mari probleme de gramatică.

Vă reamintim că, într-o primă postare, Mircea Badea i-a etichetat drept ”javre””jivine” și ”descreierați” pe cei peste 2000 de români care au participat, sâmbătă, la marșul organizat în memoria martirilor Revoluției, pentru simplul motiv că aceștia au scandat și împotriva Guvernului Dăncilă.

”După ce s-au căţărat pe drama de la Colectiv, javrele #rezist au încercat, cu o doză de reuşită, şi confiscarea comemorării Revoluţiei. Care se face, sigur, fără niciun pic de solemnitate, ci cu zbierături şi aceleaşi şi aceleaşi lozinci din oricare altă zi a anului, cu PSD, ciuma roşie, furat, puşcării şi celelate obsesii maladive ale jivinelor. Marş, mă!“ – este doar unul dintre mesajele postate de Badea pe Facebook.

Facem precizarea că cei peste 2000 de participanți la marșul de comemorare (s-a plecat din Piața Victoriei spre Universitate) au păstrat mai multe momente de reculegere. La Palatul Regal s-au aprins lumânări, s-au depus flori și coronae, în timp ce filosoful Mihai Șora și actrița Oana Pellea au citit numele tuturor celor 1200 de oameni care și-au dat viața în decembrie 1989, pentru libertate și drepturi fundamentale.  S-a scandat ”Jos comunismul!””Cinste lor, cinste lor, eroilor!””Libertate!””Nu-i uităm!””Timișoara!””Libertate te iubim, ori învingem ori murim!”, dar și ”Jandarmeria apără hoția!”având în vedere măcelul săvârșit, pe 10 August, în Piața Victoriei, cu largul concurs al Jandarmeriei Române.  

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii