Ministrul Ion Ștefan pune punctul pe i: „Moldova s-a săturat de hârtii și promisiuni“ 7
Politic Breaking News Ultima Ora

Ministrul Ion Ștefan pune punctul pe i: „Moldova s-a săturat de hârtii și promisiuni“

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, este conștient de greutățile prin care trece Regiunea Nord-Est, Moldova istorică, cea care are la ora actuală cea mai mare populație din toate regiunile de dezvoltare ale României, circa 3,6 milioane de locuitori.

Ministrul Ion Ștefan pune punctul pe i: „Moldova s-a săturat de hârtii și promisiuni“ 8

„În calitatea mea de parlamentar PNL de Vrancea, dar și de ministru în Guvernul Ludovic Orban, am militat și voi continua să cer investiții urgente pentru regiunea istorică a Moldovei. Angajamentul meu este față de vrânceni, dar și față de toți moldovenii, singurii locuitori din România care nu beneficiază de niciun kilometru de autostradă! Premierul Orban știe doleanța noastră și nu voi pregeta să cer urgentarea procedurilor pentru un drum de mare viteză. Moldova s-a săturat de hârtii și promisiuni, așa cum și eu sunt sătul ca Moldova să fie uitată de politicieni!“, ne-a declarat ministrul.

58% din populația Moldovei locuiește în mediul rural, majoritatea fără canalizare și fără apă curentă

Citește și:

Realizări importante la Ministerul Dezvoltării în mandatul lui Ion Ștefan. Vezi bilanțul!

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii