Marius Manole despre cei ce promovează recursului compensatoriu: „Ei nu se pun în pielea unei mame căreia i-a fost violat copilul”
Politic Justiție Social Ultima Ora

Marius Manole despre cei ce promovează recursului compensatoriu: „Ei nu se pun în pielea unei mame căreia i-a fost violat copilul”

Marius Manole a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea „Oameni de Colecție”. Actorul nu este de acord cu recursul compensatoriu și a spus-o răspicat și revoltat de întreaga situație:

„Nu poți să spui că eliberezi niște violatori că au condiții proaste. Știi câți copii trăiesc în condiții proaste și se duc la toaletă în curte? Pe ei cine îi eliberează? Știi de ce sunt păreri pro? Pentru că lor nu li s-a întâmplat nimic. Pentru că ei nu îi înțeleg pe părinții cărora le-au fost violați copiii. Pentru că ei nu se pun în pielea unei mame căreia i-a fost violat copilul. Nu sunt Iohannist, nu d-aia mă duc la proteste. Nici el nu a făcut nimic. Încearcă acum, pe ultima sută de metri, că intră în campanie electorală. Nu sunt pentru Cioloș, pentru Iordache, pentru Dragnea.”

Marius a avut și un mesaj pentru cei care încearcă să îl facă să nu mai fie atât de rebel și revoltat: „Mor pe toți împăciuitorii ăștia de pe Facebook care îmi spun „Marius, dar tu ești lumină”. Fii tu lumină într-o țară plină de întuneric. Îmbrățișează tu copaci, eu nu pot. Eu o să protestez în continuare.”

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii