Marian Vanghelie, dezlănţuit: Ponta l-ar fi pus pe Ghiţă premier, Maior era alcoolic 1
Politic Ultima Ora

Marian Vanghelie, dezlănţuit: Ponta l-ar fi pus pe Ghiţă premier, Maior era alcoolic

Marian Vanghelie, fostul primar PSD al Sectorului 5, iese din nou la rampă şi lansează acuzaţii la adresa unor foşti colegi de partid. Referindu-se la alegerile prezidenţiale din 2014, Vanghelie a prezentat, în direct la Antena 3, un scenariu spectaculos.

Potrivit lui Vanghelie, Sebastian Ghiţă ajunsese în 2014 să aibă aspiraţii politice majore. Patronul România TV se visa prim-ministru, după ce prietenul său Victor Ponta ar fi ajuns preşedinte. Mai mult, fostul primar a afirmat că Ponta ar fi mers pe mâna lui Ghiţă, pentru că George Maior, un alt nume vehiculat pentru şefia Guvernului, avea probleme cu alcoolul.

„Eu cred că Ponta îl punea pe Ghiţă prim-ministru, nu pe Maior. Maior avea anumite disfuncţionalităţi. Gusta câte un whisky de la 8-9 dimineaţa. Pe la 10-11 era o problemă. Domnul Ponta ştia disfuncţionalităţile astea”, a afirmat Marian Vanghelie, la Antena 3.

În interviu acordat de Victor Ponta pentru stiripesurse.ro a afirmat că a avut o discuţie cu George Maior, înainte de prezidenţialele din 2014, pentru funcţia de prim-ministru, însă şeful SRI de la acel moment a refuzat.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.