Marian Oprișan, umilit după mai bine de 20 de ani. Ce funcție a primit fostul baron de Vrancea. Acuzații de blat 3
Politic Ultima Ora

Marian Oprișan, umilit după mai bine de 20 de ani. Ce funcție a primit fostul baron de Vrancea. Acuzații de blat

Marian Oprișan, liderul grupului PSD din Consiliul Județean și Ionel Cel Mare, liderul grupului ALDE-Plus, au fost aleși vicepreședinți ai Consiliului Județean, în ședința de astăzi a legislativului județean.

Oprișan, a fost votat, se pare, cu sprijinul consilierilor județeni ai PNL, după cum susțin cei de la USR, aceștia, acuzând, un blat între cele două partide.

Votul a fost secret, consilierii respingând cea de-a doua propunere a grupului PNL-USR, respectiv Mihăiță Lepădatu.

”O zi tristă pentru vrânceni! Oprișan va continua să conducă Vrancea. Baronul Marian Oprișan a obținut astăzi funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea în urma votului din CJ.

Două voturi l-au ajutat pe Oprișan să devină vicepreședinte. De la ALDE sau PNL.

Votul a fost secret, dar vechea tradiție USL-istă precum și trecutul PSD-ist și apropiat de Marian Oprișan al lui Catalin Toma ne ridică mari semne de îndoială cu privire la modul cum au votat consilierii PNL.

Este desigur posibil ca cele două voturi ale lui Oprișan să vină și de la consilierii ALDE, care a avut o alianță de durată cu PSD.

Cerem public conducerii PNL să anunțe cum au votat consilierii partidului astăzi și ia măsuri urgente dacă vreun consilier liberal l-a votat astăzi pe Marian Oprișan în funcția de vicepreședinte.

Mai ales în contextul în care reprezentanții PNL au primit astăzi mai multe funcții în instituții cheie din subordinea CJ, în timp ce reprezentanții USR PLUS nu au fost votați.

USR-PLUS rămâne mai departe unicul partid anti-PSD din Vrancea și vom continua să milităm pentru eliminarea hoției și corupției din administrația publică”, acuză USR Vrancea.

Marian Oprișan, umilit după mai bine de 20 de ani. Ce funcție a primit fostul baron de Vrancea. Acuzații de blat 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.