Marian Oprişan A PLECAT din țară. A fost surprins în CARAIBE alături de iubită
Politic Ultima Ora

Marian Oprişan A PLECAT din țară. A fost surprins în CARAIBE alături de iubită

Baronul de Vrancea se află în sejur de lux, alături de iubita sa Larisa Maria Nădrag, pe plaiurile exotice ale Republicii Dominicane.

Marian Oprişan A PLECAT din țară.  A fost surprins în CARAIBE alături de iubită

Oprişan este unul dintre cei mai vocali lideri PSD care pledează pentru salvarea corupţilor, prin amnistie şi graţiere. El a cerut public, de la tribuna Consiliului Naţional al PSD, ca ministrul Justiţiei Tudorel Toader şi premierul Dăncilă să dea mai repede ordonanţa izbăvirii clanurilor penale, arată CanCan.

Apetenţa sa pentru relaxarea departe de ţară este cu atât mai arogantă faţă de votanţii „social-democraţi” cu cât Oprişan a pozat mereu în apărător al „valorilor şi tradiţiilor româneşti”. Atât de mult le susţine încât uită instant de ele şi le lasă rapid la mii de kilometri în urmă, când vine vremea unui „relax” de lux.

Nu e singurul pesedist ahtiat după evadări exotice. Liviu Dragnea, şeful baronilor, adoră Oceanul Indian. De altfel, la ora asta nimeni nu ştie unde este şi mulţi speculează că a „tăiat-o” din nou spre Brazilia sau, de ce nu, în Maldive – locuri în care s-a simţit tare bine în trecut. Totuşi, rămas la butoanele gălăgiei politice, Codrin Ştefănescu a liniştit poporul sărac spunând că Dragnea n-a plecat din ţară.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.