Marcel Ciolacu o torpilează pe Viorica Dăncilă! ” A făcut o greșeală imensă!” 5
Politic Ultima Ora

Marcel Ciolacu o torpilează pe Viorica Dăncilă! ” A făcut o greșeală imensă!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu spune că, fostul președinte al partidului, Viorica Dăncilă a făcut un rău imens formațiunii politice pe care o conduce, aceasta ducând partidul aproape de disoluție.

”Viorica Dăncilă a făcut o greșeală imensă. Atunci când deciziile nu le mai iei în interiorul partidului, atunci vei lua întotdeauna nişte decizii greşite.

Am fost unul dintre cei – alături de Paul Stănescu şi de alţi colegi – care i-am spus că nu este bine să facă congres înainte de alegerile prezidențiale şi să se încerce acest forţaj.

Nu ştiu unde s-a greşit mai mult, dar evident s-a greşit undeva, fiindcă Partidul Social Democrat, după alegerile prezidențiale – să fim sinceri – aproape a reintrat în disoluție.

Planul lui Klaus Iohannis de a distruge Partidul Social Democrat ar fi continuat dacă nu am fi luat nişte măsuri care ne-au dus, pe urmă, într-un termen foarte scurt, să câștigam două rânduri de alegeri: atât cele locale, cât şi cele parlamentare”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Kanal D.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii