Ludovic Orban îl somează pe ministrul justiției. ”Opriți atrocitățile” 1
Ludovic Orban
Politic

Ludovic Orban îl somează pe ministrul justiției. ”Opriți atrocitățile”

Ludovic Orban îl somează pe ministrul justiției. ”Opriți atrocitățile”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, marţi, o scrisoare deschisă premierului Mihai Tudose, cerându-i să oprească „atrocităţile” propuse pentru modificarea legilor Justiţiei şi să nu se comporte ca o marionetă sforărită de grupul toxic Dragnea–Tăriceanu.

„Vă somez să luaţi atitudine faţă de acest derapaj de la democraţie în acest moment! În mod efectiv, să-i convingeţi pe parlamentarii PSD-ALDE care vă sprijină să nu voteze aceste legi, care lovesc dur în temelia democraţiei, răstoarnă conceptul de dreptate în societate, suprimă independenţa Justiţiei, afectează drepturile şi libertăţile fundamentale. În caz contrar, dacă legile vor fi adoptate şi dacă ele contravin flagrant punctelor de vedere publice exprimate de dumneavoastră, nu vă rămâne de făcut decât un singur lucru: să vă depuneţi mandatul de prim-ministru”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, în scrisoarea deschisă pe care i-a transmis-o premierului.

Ludovic Orban a afirmat că oricât şi-ar dori premierul să dea senzaţia că este „paralel” cu deciziile din Parlament privitoare la modificarea legislaţiei din Justiţie şi celei din domeniul penal, nu poate păcăli pe nimeni dintre cei cu o minimă inteligenţă.

„(…) Nimic din ceea ce îşi permite să facă PSD-ALDE în Parlament nu ar fi posibil fără acordul tacit al dumneavoastră. Dacă de ochii lumii credeţi că jucaţi într-o scenetă de tipul „poliţistul bun – poliţistul rău”, vă asigur că este cea mai odioasă şi de prost gust piesă jucată vreodată în România”, a spus Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.