Ludovic Orban declară război judecătorilor Curții Constituționale. Premierul dă lege 1
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Social

Ludovic Orban declară război judecătorilor Curții Constituționale. Premierul dă lege

Premierul interimar Ludovic Orban nu este de acord cu decizia, judecătorilor Curții Constituționale, care au decis că Ordonanța Guvernului privind transportul elevilor încalcă Legea Fundamentală.

Orban spune că, cu toate că Orgdonanța a fost declarată neconstituțională, Executivul va emite o alta, pentru a putea asigura transportul în condiții normale al elevilor de acasă la școală și invers.

„Nu stau să văd scrupulele constitutioanle când sunt probleme de rezolvat. A fost declarat neconstituțională, aștept motivarea și o să emitem ordonanță de urgență că să rezolvăm problemele generate de OUG 51. Nu s-au uitat să vadă, oare OUG 51 era constituțională? Nu a existat control de constituționalitate, noi am venit să îndreptăm niște efecte negative clare, precize, prinbtr-o angajare de răspundere.Nu cred că este neconstituțional că un guvern să rezolve problemele. Nu le-a plăcut angajarea răspunderii, dăm ordonanță de urgență! ”, a declarat Orban.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii