ȘOC în PSD.
ȘOC în PSD.
Politic Ultima Ora

Lovitură pentru PSD înainte de vot! Omul lui Ciolacu, intră la pușcărie

Liberalii ieșeni îl acuză pe primarul PSD din orașul Podu Iloaiei că ar fi mituit alegătorii cu câte 10 lei, din dorința de a-i determina pe aceștia să-l voteze pentru un nou mandat, la alegerile de duminică, 27 septembrie.

„Imagini explicite video și declarații fără dubii demonstrează cum actualul primar PSD al orașului Podu Iloaiei, Constantin Gabi-ISTRATE, acordă mită electorală votanților din localitate cu două zile înaintea alegerilor locale. Doi cetățeni relatează cum au primit mită electorală de la actualul primar cu scopul de a-l alege în scrutinul din 27 septembrie”, au transmis reprezentanții PNL.

Imaginile transmise de reprezentanții PNL ar fi fost filmate în dimineața de sâmbătă, în localitatea Podu Iloaiei din județul Iași.  Conform liberalilor ieșeni, în ultimul clip de mai jors apare chiar primarul Constantin Gabi-ISTRATE, care împarte mită unor cetățeni pe o stradă din localitate.

„Se poate observa cum primarul folosește în această operațiune penală inclusiv autoturismul din dotarea primăriei Marca Hyundai Tucson, culoarea neagră, număr de înmatriculare IS 95 MAI”, spun reprezentanții PNL.

„Urmează să depunem inclusiv o plângere penală, dar și sesizare atât la Biroul Electoral Municipal, la Autoritatea Electorală Permanentă”, au precizat reprezentanții PNL Iași.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.