Lovitură pentru Ciolacu și PSD în Parlament. A plecat la un nou partid. FOTO 1
Breaking News Politic Ultima Ora

Lovitură pentru Ciolacu și PSD în Parlament. A plecat la un nou partid. FOTO

Fostul ministru al Mediului de Afaceri Ilan Laufer a anunțat, marți, că fostul deputat PSD Sorin Bota s-a înscris în partidul pe care îl conduce, Platforma Social Liberală. ”Din acest moment, proiectul de țară România 10 în 10 are o voce în Parlament”, a adăugat Laufer.

„Domnul deputat Marius Sorin Bota a decis să se alăture, începând de astăzi, Platformei Social Liberale. Din acest moment, proiectul de țară România 10 în 10 are o voce în Parlament”, a scris fostul ministru al Mediului de Afaceri Ilan Laufer, marți, pe Facebook.

Ilan Laufer a mai afirmat că Sorin Bota „a elaborat singura formă funcțională a legii parteneriatului public privat din România”.

„Sorin este unul dintre cei mai importanți experți în domeniul transporturilor din România și a luptat din Parlament pentru a promova interesele businessului românesc.

Lovitură pentru Ciolacu și PSD în Parlament. A plecat la un nou partid. FOTO 1

Cu o experiență de 19 ani în mediul decizional și 12 ani ca parlamentar, noul nostru coleg a elaborat singura formă funcțională a legii parteneriatului public privat din România, a jucat un rol major în negocierile de aderare a României la Uniunea Europeană și a modernizat piața de capital din țara noastră”, a completat Laufer.

Deputatul Sorin Bota a fost exclus din PSD, considerat „trădător”, pentru că ar fi votat în favoarea moțiunii de cenzură la adresa guvernului condus de Viorica Dăncilă, anulându-și votul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.