LOVITURA DECISIVĂ PENTRU PONTA! JUDECĂTORII ÎI VOR HOTĂRÂ SOARTA! PREJUDICIU DE 700.000 DE EURO. DOVADA 9
Exclusiv Justiție Politic ponta Ultima Ora

LOVITURA DECISIVĂ PENTRU PONTA! JUDECĂTORII ÎI VOR HOTĂRÂ SOARTA! PREJUDICIU DE 700.000 DE EURO. DOVADA

Primarul Bacăului, Pro România, partid condus de Victor Ponta, Cosmin Necula, este acuzat că a cheltuit peste 700.000 de euro, din bugetul municipiului, după bunul său plac, fără a ține cont de necesitățile localității.

Necula, care a trecut la partidul lui Ponta, după ce a fost ale pe listele PSD, a recunoscut în fața instanțelor că a făcut acest lucru.

Miercuri, acesta s-a prezentat la audieri.

”Inculpatul Cosmin Necula, acuzat de abuz în serviciu, răspunde astăzi în fața magistraților pentru prejudiciul de 700 000 de lei adus bugetului municipiului Bacău.

LOVITURA DECISIVĂ PENTRU PONTA! JUDECĂTORII ÎI VOR HOTĂRÂ SOARTA! PREJUDICIU DE 700.000 DE EURO. DOVADA 10

Actualul viitor fost primar a recunoscut în fața procurorilor DNA că a folosit după bunul plac banii băcăuanilor, încălcând legea 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice.

Oamenii onești ai comunității noastre trebuie să știe că în fruntea municipiului încă se află un condamnabil penal”, scrie deputatul USR, Lucian Viziteu.

LOVITURA DECISIVĂ PENTRU PONTA! JUDECĂTORII ÎI VOR HOTĂRÂ SOARTA! PREJUDICIU DE 700.000 DE EURO. DOVADA 11

ACUZAȚIILE AICI

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii