Lovitură cruntă din Parlament pentru Ciolacu. Liderul PSD a fost prins cu minciuna. Dezvăluirea care-l termină 3
Breaking News Politic Social Ultima Ora

Lovitură cruntă din Parlament pentru Ciolacu. Liderul PSD a fost prins cu minciuna. Dezvăluirea care-l termină

Liderul interimar la PSD Marcel Ciolacu atacă pe unde poate că actuala putere politică nu dorește eliminarea pensiilor speciale ale primarilor, președinților și vice-președinților de Consilii Județene.

Ghinion însă pentru Marcel Ciolacu. Colega sa de Parlament, senatorul USR Florina Presadă dezvăluie că autorul amendamentului care prevede ca primarii să primească pensii speciale este chiar președintele Camerei Deputaților.

”Văd că toată lumea are o problemă cu pensiile speciale azi, inclusiv dl Ciolacu. E bine. În 2016 când USR vorbea despre eliminarea pensiilor speciale, rămânea fără ecou la nivel politic.

Dacă mă uit la declaraţiile politice de azi, pot să trag concluzia că mâine putem scăpa de pensiile speciale.

Ieri nu s-a putut. Amendamentul meu privind suspendarea pensiilor speciale ale parlamentarilor nu a luat niciun vot de la PSD care ţinea şedinţă pe whatsapp. Iar acum doi ani eram singurul parlamentar care se opunea înfiinţării pensiilor speciale ale primarilor în Comisia pentru Codul Administrativ.

Preşedintele acestei Comisii speciale şi care a introdus în ultimul minut al ultimei şedinţe aceste pensii speciale ale primarilor în Codul Administrativ era chiar dl Ciolacu. Lovitură cruntă din Parlament pentru Ciolacu. Liderul PSD a fost prins cu minciuna. Dezvăluirea care-l termină 1 Să-şi fi dat dl Ciolacu seama că e bine să faci legi pentru cetăţeni sau e doar o încercare a PSD de a puncta electoral?

Haideţi să nu uităm că lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Şi cel mai important e să nu uităm asta când mergem la vot! Vreau să scăpăm de pensiile speciale foarte curând, sunt o mare nedreptate făcută românilor. Eliminarea pensiilor speciale va fi o mare victorie politică. Iubeşte România cu ochii deschişi!”, scrie Presadă pe facebook.

Iată ce spune Marcel Ciolacu despre pensiile speciale.

”După ce PSD a anunțat că va impozita drastic TOATE pensiile speciale, am văzut cu toții un adevărat concurs de populism din partea celorlalte partide care s-au înghesuit să depună tot felul de proiecte în Parlament. De departe, cei mai ipocriți sunt cei de la PNL care după ce au mai mimat o dată că elimină pensiile speciale acum se fac că le impozitează.

IPOCRIȚILOR – aveți Guvern, aveți toate pârghiile ca să dați Ordonanță de Urgență! Ce vă reține?! De ce continuați să pacăliți oamenii?! Premierul Orban ar trebui să ia proiectul PSD privind impozitarea pensiilor speciale și să dea Ordonanță de urgență.

ACUM! Și să dea banii la SĂNĂTATE! Să dea OUG și să o să o publice cât mai repede în Monitorul Oficial într-o formă corectă. Altfel, dacă mai ascultă de colegii săi înecați până la gât în incompetență, o să pățească exact precum Cîțu cu amânarea ratelor românilor”, scrie Ciolacu.

Lovitură cruntă din Parlament pentru Ciolacu. Liderul PSD a fost prins cu minciuna. Dezvăluirea care-l termină 4

Ciolacu a avut girul și sprijinul liderului PSD de atunci și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Lovitură cruntă din Parlament pentru Ciolacu. Liderul PSD a fost prins cu minciuna. Dezvăluirea care-l termină 2

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.