Liviu Pop, ACUZAȚII GRAVE pentru Iohannis. ”A plagiat și a falsificat în proiectul România Educată”
Politic Ultima Ora

Liviu Pop a întrebat pe Facebook dacă ar trebui suspendat Iohannis. 91% dintre răspunsuri (ce răspunsuri!) sunt ”nu”

Fostul ministru al Educației, în prezent senator PSD, Liviu Pop a deschis vineri un sondaj pe Facebook în care îi întreabă pe oameni dacă ar trebui suspendat din funcție președintele Klaus Iohannis.

Un sondaj despre îndepărtarea infractorilor de la conducerea Parlamentului când vedem? Sau ăla nu ar intra în programul de gudurat în fața șefului dublu condamnat penal?

”Credeți că domnul presedinte Klaus Werner Iohannis trebuie suspendat pentru că nu respectă decizia Curții Constituționale a României cu privire la revocarea doamnei Laura Codruța Kövesi? Pun această întrebare în calitate de cetățean al României (nu ca om politic). Mulțumesc pentru răspuns și, eventual, argumentarea lui!”

Reacția internauților l-a luat însă prin surprindere pe fostul ministru. Aproape 50.000 de oameni au votat în mai puțin de 24 de ore, majoritatea covârșitoare (91%) pronunțându-se împotriva demersului de suspendare a șefului statului.

Printre răspunsuri: ”Liviule, după sondajul ăsta cred că trebuie să te dai bine pe lângă Ionel Bogdan – și așa beați pălincă din aceași glajă -poate te strecoară în organizația lui!”

Sau: ”Un sondaj despre îndepărtarea infractorilor de la conducerea Parlamentului când vedem? Sau ăla nu ar intra în programul de gudurat în fața șefului dublu condamnat penal?”

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.