Șoc pentru Dragnea. A fost huiduit la Congresul Socialiștilor de la Madrid. ”Afară cu corupții. Nu vrem corupți în PES și S@D”. VIDEO
Politic Social Ultima Ora

Liviu Dragnea, la MIȘTO despre majoritatea parlamentară PSD: ”Nu stau bine la ARITMETICĂ!”

Ieșit din cabinetul de președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a răspuns întrebărilor presei. Printre întrebări a fost una referitoare la majoirtate aparlamentară a coaliției PSD-ALDE. Răspunsul a fost evaziv.

”Majoritatea? Nu stau bine la aritmetică. O să vedem”, a răspuns Liviu Dragnea în doi peri. Întrebat cum a fost posibil să piardă votul în Camera Deputaților astăzi Dragnea a spus că mulți parlamentari ai puterii sunt plecați din țară, alți s-au plimbat pe holuri, iar alții ”au apăsat pe butoane și nu au funcționat!”

Președintele Camerei Deputaților a mers și mai departe, susținând că a existat o propunere ”necurată” pentru Florin Iordache, în timp ce se afla pe scaunul președintelui de ședință din Camera.

”Am auzit astăzi că lui Florin Iordache i s-a propus să se ridice de pe scaun pentru că Iohannis îi dă președenția PSD. Vor să ia cu japca Parlamentul, așa cum au vrut să ia cu japca și Guvernul. Cine?Iohannis Zapciul – nu se întâmplă nimic fără știrea lui”, a spus Liviu Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.