ALERTĂ. Liviu Dragnea face ANUNȚUL DECISIV. România este în PERICOL. ”Nu ținem cont”
Politic Ultima Ora

Liviu Dragnea: Când şefi de instituţii îşi trădează ţara prin acţiuni antiromâneşti, pierdem suveranitate

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, anunţă o nouă abordare legislativă în privinţa suveranităţii naţionale, în discursul susţinut la Congresul PSD.

„Astăzi ne aflăm într-un blocaj triplu: de viziune, de acţiune şi de voinţă. Oameni buni, e momentul să rupem acest blocaj, să ne găsim resursele de inteligenţă, de voinţă şi să redăm acestei naţiuni dorinţa de a merge înainte. (…)

Atunci când şefi de instituţii îşi trădează ţara prin acţiuni antiromâneşti, pierdem suveranitate, pierdem respect şi nu câştigăm nimic în schimb. Defăimarea propriei ţări prin minciună este o faptă foarte gravă, care expune România la multe lucruri. Atacul asupra propriei ţări este o insultă asupra tuturor românilor. Suveranitatea este mai preţioasă decât orice luptă pentru putere, decât orice interes local, şi o vom proteja prin legi explicite, dezbătute si votate în Parlament.

Cu un respect profund îndatorat faţă de statele occidentate, care au contribuit şi contribuie la dezvoltarea noastră, afirm să desenul suveranităţii noastre naţionale trebuie făcut în România şi nu în afara ţării. Noi, ca naţie vom fi respectaţi dacă nu vom confunda bunele relaţii cu servilismul. Şi nu vreau să facem asta”, a afirmat preşedintele PSD.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii