Lia Olguța Vailescu lovită în plin de Orban! Primarul Craiovei a răbufnit 5
Politic Ultima Ora

Lia Olguța Vailescu lovită în plin de Orban! Primarul Craiovei a răbufnit

Guvernul Orban, a decis închiderea ”Târgurilor de Crăciun”, datorită pandemiei provocată de Coronavirus.

Cu toate, acestea, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a deschis în Parcul Romanescu, ”Târgul de Crăciun”, dar, prefectul de Dolj, a decis închiderea acestuia.

Vasilescu, a criticat dur decizia reprezentanților Guvernului, aceasta spunând, că este o lovitură dată copiilor din municipiul pe care-l conduce.

Lia Olguța Vailescu lovită în plin de Orban! Primarul Craiovei a răbufnit 6

”Avem voie să aprindem iluminatul de sărbători? Răspuns: da! Avem voie să permitem funcționarea chioșcurilor pe raza orașului?

Răspuns: da! Nicio lege, ordonanță, hotarâre de guvern nu interzice asta!

Și atunci de unde zelul prefectului de Dolj și al tuturor instituțiilor de forță și control de a le cere imperativ comercianților să inchidă chioșcurile din zona centrală care funcționează perfect legal, așa cum funcționează alte sute de chioșcuri în toate cartierele orașului?

Și de ce a fost necesar ca o mașină a CBRN să stea non stop în zonă, cu megafoanele pornite la maxim, ca să sperie copiii veniți să vadă luminițele de sărbători?

După ce PNL a închis piețele și producătorii ingheață și ei și marfurile lor la 8 grade afară, acum a venit rândul chioșcurilor.”, a scris Oluguța Vasilescu pe facebook.

Lia Olguța Vailescu lovită în plin de Orban! Primarul Craiovei a răbufnit 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.