Fostl ministru și soția răniți în accident
Fostl ministru și soția răniți în accident
Politic Ultima Ora

E LATĂ. Laufer, Acuzații de antisemitism la adresa lui Iohannis, FĂRĂ nici un fel de argument LOGIC

Ilan Laufer a făcut acuzații foarte grave, de antisemitism la adresa lui Klaus Iohannis. Acuzațiile sale însă, făcute chiar de la sediul PSD, deci asumate de conducerea social-democrată, nu au nici un fel de argument logic. 

PSD și-a asumat un risc foarte mare permitându-i lui Ilan Laufer să facă aceste acuzații chiar la sediul central al partidului, deci nu în nume propriu. Social-democrații și-au asumat astfel acuzațiile lui Laufer care se vor întoarce imediat împotriva lor.

Să nu uităm că Partidul Social Democrat nu se află la primele acuzații de antisemitism lansate la adresa președintelui Klaus Iohannis. În acest sens, este foarte cunoscută tevatură făcută de PSD-iști în privința declarației președintelui Iohannis care a spus că Dragnea și Dăncilă au făcut „înțelegeri cu evreii”. Atunci, amabsada Israelului și membrii comunității i-au contrazis pe social-democrați și au spus că nu poate fi vorba despre așa ceva.

Riscul pentru PSD este să cadă în derizoriu: membrii comunității evreiești să spună din nou că nu este vorba despre antisemitism și să afirme ca este un drept legal al funcției pe care o deține Klaus Iohannis de a-i refuza să acceadă la această funcție. Totodată, președintele Klaus Iohannis l-a mai numit o dată în Guvern pe Laufer, fără nici un fel de problemă. Mai mult decât atât, Ilan Laufer nu ar trebui să uite l-au că a fost dat afară din Guvern chiar colegii săi din PSD, iar în acel moment nu a acuzat pe nimeni de antisemitism.

Ca urmare, există un risc foarte mare ca discursul foarte apăsat al lui Ilan Laufer să fie decontat chiar de PSD, iar împreună să facă sesizări nefondate la CNCD și să ajungă în situația în care nu vor mai ști pe unde să „mai scoată cămașa”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.