https://newsteam.ro/ultima-ora/xexclusiv-tehnica-hotiei-in-romania-asfaltarea-fara-asfalt/23/04/2019/?fbclid=IwAR3p9I82BjBzMPv4yHZeGfQFnFCkLan_NkCQJbyZplKa7T-NOGmYTHXbfFo
Florin Iordache, victorie la CCR. Ce se va întâmpla cu cazurile de corupție
Politic Ultima Ora

Iordache sfidează poporul român: Eu dădeam legile și cu lumea în stradă

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, fostul ministru al Justiției, Florin Iordache spune că ar fi modificat legile justiției „chiar și cu lumea în stradă, chiar și cu lumea în case”. 

„Cu oamenii în stradă, cu oamenii în casă eu implementam legile pentru armonizarea cu deciziile Curții. Asta trebuia făcut. Foarte multă lume a suferit din cauza abuzurilor din cauza unei legislații strâmbe și nepusă în concordanță cu decizia Curții. Dacă am ceva să-i reproșez domnului Toader cred că ar fi trebuit să pună specialiștii din ministrul Justiției mai mult la treaba și legislația care viza armonizarea legislației cu deciziile Curții trebuia implementată măcar de anul trecut. (…) Cei care s-au dus în piață să citească, doamnă. Să citească legile. Eu m-am dus în piață la proteste și oamenii nu știau de ce protestează. Eram ministru atunci,” a spus Florin Iordache.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.