Ionel Chiriță, scrisoare către tinerii din Hârșova! 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

Ionel Chiriță, scrisoare către tinerii din Hârșova!

Salut tinerei generații!

Am ales să pornesc în acest demers de revenire la primărie pentru a face din Hârșova un oraș în care toţi să ne simţim siguri, nu singuri.

„Împreună” este cuvântul-cheie pentru comunitatea din Hârșova.

Să trăm împreună într-un oraș în care tinerii să îşi poată asigura un viitor. Pentru ei şi pentru familiile lor.

Primul pas este să ne prezentăm duminica viitoare cât mai mulți la vot.

Ești tânăr și locuiești în Hărșova?

Atunci sigur îţi doreşti mai mult pentru viitorul tău.

Sigur ai nevoie de mai multă independență, de mai mulți bani, de un job care să te provoace.

Sunt multe lucruri care nu merg cum trebuie, multe probleme pe care vrei să le rezolvi.

Eu cred că ai nevoie de cineva care să te ajute în acțiunile tale. Toţi avem nevoie de ajutor când suntem tineri: de cele mai multe ori cei care te sprijină sunt părinții tăi, familia ta, alteori poate profesorii tăi, șefii tăi.

Știi ce au în comun acești oameni care te susțin în acțiunile tale? Maturitate și experiență. Aceste lucruri le dobândim toţi după mulţi ani în care viaţa ne pune în tot felul de situaţii.

Atunci când un om matur îți spune că te va ajuta sau că știe cum să îți rezolve problemele, ar fi bine să îl asculţi cu atenţie.

Cred că ai nevoie ca oameni cu multă experienţă care să te sprijine de-a lungul acestor ani dificili. Cineva cu experiență deosebită poate să îţi împărtăşească din reuşitele lui, poate să te avertizeze asupra momentelor critice prin care a trecut şi poate să-ţi spună cum i-a ajutat şi pe alţii.

E nevoie de încredere pentru a construi un oraş pentru toţi. De încredere în cei care au construit ceva în viață. La 34 de ani am devenit om de afaceri şi la 44 de ani primar al Hârșovei.

În cei 24 de ani petrecuţi în domeniul administraţiei publice am acumulat o experienţă şi capacitate profesională care îmi permit să fac şi să implementez orice fel de proiecte în domeniul administraţiei.

Ca fost consilier al ministrului Administraţiei şi al prim-ministrului, dar mai ales ca actual consilier al ministrului Dezvoltării ştiu la ce uşi să bat şi de unde să aduc banii necesarei realizării proiectelor de care Hârşova are nevoie.

Acum mi-am propus să pun în slujba oraşului şi a locuitorilor săi succesul pe care l-am avut în afaceri şi capacitatea profesională acumulată în administraţie. Mi-am propus să pun împreună experienţa generaţiei mele cu entuziasmul generaţiilor mai tinere pentru ca voi, tinerii, să vă puteţi construi un viitor sigur şi bun.

Dragă tinere din Hârșova,

Eu îți transmit un mesaj de normalitate și de colaborare. Tinerii au entuziasm şi potențialul care pot fi folosite în interesul general al oraşului, al comunității.

În echipa pe care o alcătuiesc, zi de zi tinerii au şanse egale. Se pot angaja să rezolve problemele pe care le au sau pot activa pentru împlinirea unor aspiraţii personale.

Eu cred că te pot ajuta: vino în echipa tinerilor hârșoveni!

(Ionel Chiriţă)

(Material realizat și publicat de NewsTeam.ro, comandat de Chiriță Ionel Candidat Independet. Cod mandatar financiar 24200115)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.