Ionel Chiriță: Pact local în Hârșova pentru “Aplicarea celor mai mici impozite prevăzute de lege pentru următorii 15-20 ani” 1
Politic Ultima Ora

Ionel Chiriță: Pact local în Hârșova pentru “Aplicarea celor mai mici impozite prevăzute de lege pentru următorii 15-20 ani”

DEZVOLTAREA este singura soluție pentru Hârșova.

Investitorii trebuie să găsească la Hârşova autorităţi locale prietenoase şi dispuse să le ofere facilităţile de care au nevoie. Tot mai mulți hârșoveni spun că sunt dezamăgiți de indiferența, incompetența, oportunismul și hoția care au sufocat orășul nostru în ultimii ani. 

Hârșova are nevoie de un pact local care trebuie să pornească de la niște principii fundamentale:

FĂRĂ Corupție / Minciună / Oportunism / Nepotism / Birocrație / Clanuri.   CU edili credibili, competenţi și neconflictuali, care să asigure transparență, consultare publică și respectarea legilor. CU autorităţi locale preocupate de dezvoltarea oraşului, atente la problemele tuturor cetăţenilor şi care să vină cu proiectele și programe care să fie soluții la nevoi reale, făcute cu costuri acceptabile.

DEZVOLTAREA este singura soluție pentru orașul nostru 

Voi reduce impozitele locale pentru a ajuta și a atrage investitori! 

De aceea, pentru a face din Hârşova un oraş atractiv pentru întreprinzători, singura viziune realistă sunt proiectele economico-sociale care generează locuri de muncă.

Este nevoie de următoarele măsuri imediate: 

  • Reducerea urgentă a impozitelor şi taxelor locale şi stabilirea de facilităţi şi măsuri stimulative pentru apariţia unor noi locuri de muncă. 
  • Realizarea unui pact local între toţi cei implicaţi în politica locală pentru “Aplicarea celor mai mici impozite prevăzute de lege pentru următorii 15-20 ani”. 
  • Aducerea de urgență a gazului metan în oraș. 

Creşterea capacităţii Primăriei de a accesa fonduri de finanţare naționale și europene 

  • Acordarea de facilităţi pentru angajarea tineriior cu vârsta sub 30 de ani. 
  • Acordarea de facilităţi pentru întreprinzătorii cu vârsta sub 35 de ani. 
  • Înfiinţarea “Parcului Industrial Hârşova” şi a unor “Zone pentru activităţi economice”.

 

 Orașul are nevoie de oameni capabili și entuziaști, cu inimă bună și devotați care să creadă că Hârșova poate mai mult. Este nevoie de o Echipă Executivă competentă la Primărie care să gestioneze transparent, eficient, eficace şi economic treburile publice ale orașului. O parte a acestei echipe am prezentat-o deja. Suntem uniți și, indiferent de părerea partidelor politice sau de grupurile de interese locale, vrem tot ce este mai bun pentru Hârșova și locuitorii săi.

Îi așteptăm cu drag și multă speranță să ne vină alături pe toţi cei care vor să facă schimbarea.

Nu mai putem aștepta ca alții să ne rezolve problemele orașului.

Implică-te!  Fii parte a schimbării!

Pentru că doar împreună facem Hârșova mai bună. (Ionel Chiriță)

 

(Material realizat și publicat de NewsTeam.ro, comandat de Chiriță Ionel Candidat Independet. Cod mandatar financiar 24200115)

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.