Începe RĂFUIALA în PSD! Tabăra anti-Dragnea se regrupează din această seară
psd-congres
Politic Ultima Ora

Începe RĂFUIALA în PSD! Tabăra anti-Dragnea se regrupează din această seară

Liderii informali ai grupării anti-Dragnea din interiorul PSD au organizat pentru această seară primele întâlniri cu nehotărâți și fideli ai lui Dragnea.

Întâlnirile au fost organizate imediat după ce Înalta Curte a decis condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive (decizie care poate fi atacată), scrie g4media.ro citând surse convergente din PSD.

Gruparea anti-Dragnea vrea să strângă suficienți lideri locali și centrali pentru a-l forța pe șeful PSD să facă un pas în spate de la vârful partidului, potrivit surselor citate. Gruparea mizează deja pe sprijinul câtorva zeci de parlamentari, iar unii șefi de organizații județene ar fi dat deja semnale că sunt gata să treacă în altă barcă.

Reamintim că în PSD există mai mulți lideri și grupări care au o relație rece sau de adversitate cu Liviu Dragnea. Diferențele s-au văzut în ultimul an și jumătate, odată cu criza Sorin Grindeanu, cu forțarea demisiei lui Mihai Tudose sau cu remanierea lui Adrian Țuțuianu de la Ministerul Apărării Naționale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.