Hopa: Liviu Dragnea și Carmen Dan, vizați de procurori în dosarul ”10 august”
Justiție Politic Social Ultima Ora

INCENDIAR. Măcelul aplicat de jandarmi a avut scop precis. Planurile guvernului DĂNCILĂ pentru instaurarea DICTATURII în România!

”Vinerea neagră” a avut un scop precis, spune parlamentarul Florin Cîțu. După recentele proteste împotriva actualei guvernări PSD-ALDE, reprimate de jandarmerie, senatorul liberal Cîțu a identificat o asemănare între discursul regimului dictatorial de la Ankara și cel rostit de membrii guvernului Dăncilă.

INCENDIAR. Măcelul aplicat de jandarmi a avut scop precis. Planurile guvernului  DĂNCILĂ pentru instaurarea DICTATURII în România!

Parlamentarul  îl citează pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care și-a vărsat recent nervii pe companiile cu capital străin după manifestațiile antiguvernamentale. Ministrul PSD a insinuat că multinaționalele sunt responsabile pentru aducerea în piață a instigatorilor, retorică folosită intens de președintele turc Recep Tayyip Erdogan.

“Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunțat marți că Turcia va boicota produsele electronice din SUA, drept contramăsură în disputa cu Washingtonul care a provocat scăderea lirei la niveluri record – Reuters.

Eugen Teodorovici: Dacă Guvernul aplică o măsură contrară interesului unor anumite companii din România și din lume, cine poate să creadă că acestea nu vor avea un interes să aducă în stradă câțiva instigatori?”, a scris Florin Cîțu (foto) pe Facebook.

INCENDIAR. Măcelul aplicat de jandarmi a avut scop precis. Planurile guvernului  DĂNCILĂ pentru instaurarea DICTATURII în România!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.