Gabriela Firea s-a operată de urgență la un spital privat. Ce transmite senatorul PSD 3
Politic Ultima Ora

Gabriela Firea s-a operată de urgență la un spital privat. Ce transmite senatorul PSD

Senatorul PSD, Gabriela Firea a fost operată vineri, la Spitalul privat Sanador din Capitală.

Starea de sănătate a fostului Primar General al Capitalei este bună. Firea le-a mulțumit public cadrelor medicale care au operat-o, dar nu a menționat motivul intervenției chirurgicale.

”După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulțumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenției chirurgicale de azi : Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistență-șefa Mihaela Enciu și tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie și dragoste de oameni se simte atât în bună organizare, cât și în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienților.

Acum totul e bine, sunt spre vindecare.

Dragii mei, să aveți grijă de sănătate, fie că sunteți tineri sau seniori, doamne sau domni.În viteză viețîi, tindem să uităm esențialul : fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci și nici nu ne putem bucură de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viață mai frumoasă!

Să fiți sănătoși!”, a scris Firea pe facebook.

Gabriela Firea s-a operată de urgență la un spital privat. Ce transmite senatorul PSD 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.