Frans Timmermans vizită în România
Frans Timmermans vizită în România
Politic Ultima Ora

Vicepreşedintele executiv al CE, Frans Timmermans, în vizită în România. Va fi prezent la aniversarea a 130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din România

Vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va afla vineri, în vizită la Bucureşti, ocazie cu care va avea discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi cu membri ai Guvernului.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Frans Timmermans va fi primit, la ora 13,00, la Palatul Cotroceni, de şeful statului.

Vicepreşedintele executiv al CE, Frans Timmermans se întâlnește cu Iohannis
Vicepreşedintele executiv al CE, Frans Timmermans se întâlnește cu Iohannis
Vicepreşedintele executiv al CE se va întâlni şi cu reprezentanţi ai Guvernului şi cu părţi interesate în vederea discutării Pactului verde european, urmând să aibă o întrevedere cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos.

.În cursul dimineţii, el va discuta cu mai mulţi miniştri şi deputaţi în Parlamentul European, printre care: ministrul Muncii, Marius Budăi; ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila; ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu; ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea; ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu; şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

De asemenea, Timmermans se va întâlni cu mai multe părţi interesate ale societăţii civile pentru a discuta despre acţiunile de combatere a schimbărilor climatice în România şi despre rolul Comisiei Europene.

Totodată, va participa la un eveniment organizat de PSD cu prilejul împlinirii a 130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din România, unde va ține un discurs.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.