Președinta Ungariei, Katalin Novak
Președinta Ungariei, Katalin Novak
Politic Ultima Ora

FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca

Președintele Ungariei, Katalin Novak, a surprins clujenii în dimineața de vineri, când, aceasta a fost văzută alergând prin Parcul Central din Cluj-Napoca.

„Un început de zi activ în Kolozsvár”, a ținut să precizeze Novak, pe pagina de Facebook.

FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 19

Înainte de plecarea spre România, președinta Ungariei a inaugurat o expoziție cu specific transilvan.

FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 20

FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 21 FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 22 FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 23 FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 24 FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 25 FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 26

”Astăzi am deschis nu o expoziție tradițională în Skanzen în Szentendre, ci mult mai mult decât atât. Acest loc poate fi un punct de informare pentru orice vizitator. Pentru că se vede, face ca diversitatea și comorile Transilvaniei să fie acceptabile, fără a o romantiza.

Arată o parte din secretul care a făcut Transilvania așa cum ne place nouă. Vizitați mediul rural din Transilvania și sărbătoriți realitatea existentă și speranța unui viitor viabil!”, a spus Novak.

FOTO de Senzație. Președinta Ungariei, Katalin Novak face sport în parc, la Cluj-Napoca 27

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.