AUR a stabilit cum vor arăta afișele pentru alegerile europarlamentare
AUR a stabilit cum vor arăta afișele pentru alegerile europarlamentare
Politic Ultima Ora

FOTO-VIDEO. AUR a stabilit cum vor arăta afișele pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Partidul lui George Simion va avea candidați în toate localitățile României

AUR a decis ca la alegerile locale din 9 iunie să aibă candidați la toate Consiliile Județene și primăriile din România.

Mai mult, AUR a stabilit și cum vor arăta afișele pentru alegerile europarlamentare, care se vor desfășura în aceeași zi.

”În ciuda a ceea ce îşi vor dori unii sau alţii, AUR va avea candidaţi la toate consiliile, la preşedinţiile CJ şi la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ. Vom prezenta aceşti candidaţi duminică, într-un eveniment special, 41 de candidaţi la preşedinţii de CJ şi 41 la primăriile municipii de judeţ.

Să nu se aştepte unii şi alţii că scapă de noi, chiar dacă aceste alegeri nu trebuie să aibă loc pe 9 iunie ci pe 29 septembrie, aşa cum e legal, constituţional”, a anunţat liderul AUR, George Simion.

Preşedintele AUR a precizat că aşa cum au anunţat, ”vor apela la orice mijloace, oricât de extreme dar democratice, pentru a opri această lovitură de stat şi acest atac asupra Constituţiei şi ordinii de drept din România”.

”Pe 9 iunie, constituţionale, legale, sunt doar alegerile europarlamentare, iar de frica AUR, actuala coaliţie şi regimul Klaus Werner Iohannis a apelat la această lovitură de stat”, a spus Simion. El a prezentat afişele AUR din campania pentru alegerile europarlamentare.

”Este un personaj vestit, o cunoaşteţi din desene animate, este Ursula. O vom folosi ca mascotă. Din păcate, PSD şi PNL o susţin la preşedinţia Comisiei şi susţin această caracatiţă, susţin corupţia la nivel european. Ăsta este gradul de supuşenie.

Din păcate, ţara este închinată altora”, a arătat George Simion. ”Primim semnale, de când teoretic s-a inventat un Schengen special pentru noi, în care nu mai trecem cu buletinul sau cu paşaportul pe la control, în mai multe ţări europene lucrul ăsta nu se întâmplă, în Franţa, în Finlanda, în Italia, cetăţeni români ne-au semnalat că li s-a cerut un act de identitate la intrarea în ţară”, a mai spus liderul AUR.

Preșeedinta Comisiei Europene; Ursula von der Leyen, ironizată
Preșeedinta Comisiei Europene; Ursula von der Leyen, ironizată

”O să ne luptăm, indiferent de orice, cu Ursula, cu Klaus Iohannis şi supuşii dumnealor din colonia numită România”, a mai spus Simion. El a amintit că lista AUR la alegerile europarlamentare va fi condusă de Cristian Terheş, Claudiu Tîrziu şi de Gheorghe Piperea, precizând că ”lista PSD-PNL îl include pe Virgil Popescu”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.