Doliu în PSD. Fostul primar al Râmnicului, Traian Sabău, a murit la Căminul pentru Persoane Vârstnice 1
primar
Politic Ultima Ora

Doliu în PSD. Fostul primar al Râmnicului, Traian Sabău, a murit la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Fostul primar al Râmnicului, Traian Sabău, în vârstă de 77 de ani, a murit în noaptea de 3/4 martie 2018. El era internat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni, unde se afla încă de la inaugurarea acestuia. În ultimele zile starea fostului primar s-a înrăutățit și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. A fost internat cu diagnosticul de enterocolită și pneumonie.

Traian Sabău avusese în trecut multiple accidente vasculare. Inițial a fost internat la secția Boli Infecțioase după care a fost transferat la Reanimare, unde a și decedat.

Traian Sabău (n. 27 noiembrie 1941) este un fost deputat român în legislatura 1996-2000, ales în județul Vâlcea pe listele partidului PDSR. Traian Sabău a demisionat ca deputat pe data de 20 iunie 2000 și a fost înlocuit de către deputatul Dorin Chiriță. Traian Sabău a condus Primăria Râmnicului în perioada 2000 – 2004.
”A plecat … a plecat un om minunat, cald cu un suflet cum rar întâlnești!
A plecat deputatul meu, primarul meu …. a plecat prietenul meu deosebit …. a plecat între ingeri!
O să se întâlnească acolo între îngeri cu Doru Chiriță și cu alți titani ai tinereții mele!
Aici… eu…. noi cei care îl iubim ne simțim din nou mai singuri!

DUMNEZEU SĂ ÎL IERTE PE TRAIAN SABĂU!

Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au cunoscut pe Traian Sabău!”, a postat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
“În acest cămin este şi un om căruia eu îi port un mare respect. Mi-a dat voie să vorbesc despre asta. Este vorba de fostul primar Traian Sabău, pentru care am o recunoştinţă deosebită, pentru că a fost omul care mi-a deschis drumul în administraţia locală şi îi mulţumesc din suflet”, declara primarul Mircia Gutău, la inaugurarea căminului.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.