ALERTĂ! Fostul polițist, deputatul PSD, Dumitru Coarnăexecutat silit! Cinei-a dat lovitura! 9
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Fostul polițist, deputatul PSD, Dumitru Coarnăexecutat silit! Cinei-a dat lovitura!

Deputatul PSD, Dumitru Coarnă a fost executat silit de primul adjunct al Poliției Capitalei, comisarul șef Radu Gavriș, după ce fostul președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) a lansat mai multe atacuri publice la adresa ofițerului.

Acesta nu este primul proces pe care Coarnă îl pierde în fața unui șef din Poliție, după ce fostul sindicalist a fost adus în fața instanței și de actualul șef al IPJ Prahova, comisarul șef Marian Iorga,scrie gândul.ro.

Încă de când era lider de sindicat, Dumitru Coarnă a profitat de invitațiile primite din partea posturilor de televiziune pentru a-i ataca pe unii polițiști cu funcții de conducere.

ALERTĂ! Fostul polițist, deputatul PSD, Dumitru Coarnăexecutat silit! Cinei-a dat lovitura! 10

Inițial, acesta a fost chemat în înjudecată de comisarul șef Marian Iorga, la momentul respectiv șef al IPJ Călărași. După ce, sub mandatul lui Iorga, a fost începută urmărirea penală pe numele președintelului Cosiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, prietenul său, Dumitru Coarnă, care este fost șef de Post în localitatea Grădiștea, a declanșat o adevărată avalanșă de atacuri publice la adresa ofițerului, despre care a menționat, în repetate rânduri, că „este un infractor”.

Iorga l-a dat în judecată iar instanța i-a interzis actualului deputat să mai vorbească despre el, până la finalizarea procesului. Cu toate că sentința a fost una executorie, Dumitru Coarnă nu a ținut cont de hotărârea magistraților.

În paralel, deputatul de Călărași a început să-l denigreze și pe comisarul șef Radu Gavriș, despre care a spus, printre multe altele, că ar fi ”cârtiţa” care a furnizat presei imaginile care îl surprindeau pe fostul şef al Poliţiei Române, în timpul întâlnirii pe care a avut-o cu mai mulți lideri ai clanului Duduianu, în contexul înmormântării lui Emi Pian.

ALERTĂ! Fostul polițist, deputatul PSD, Dumitru Coarnăexecutat silit! Cinei-a dat lovitura! 11

Coarnă, executat silit pentru 3.500 de lei

Comisarul-şef Gavriş l-a dat în judecată pe fostul sindicalist și a cerut daune morale în valoare de 50.000 de euro, plus scuze publice din partea acestuia. În paralel, adjunctul Poliției Capitalei a introdus și o adoua acţiune, în care a cerut magistraților să emită o ordonanţă preşedinţială prin care să îl oblige pe Dumitru Coarnă să nu mai facă declaraţii publică la adresa lui, până la pronunțare.

Radu Gavriș a avut câștig de cauză, în sensul în care, pe deoparte, instanța i-a interzis lui Coarnă să mai vorbească despre el, iar pe de altă parte, l-a obligat la plata cheltuielilor de judecată.

Deoarece deputatul nu a fi respectat hotărârea, acesta a fost executat silit pentru suma de 3.500 de lei, printr-o decizie pronunțată joi, 11 februarie, de Judecătoria Sectorului 5.

Potrivit unor surse din Poliție, Gavriș ar urma să introducă alte două acțiuni în instanță împotriva lui Coarnă. Una dintre acestea s-ar referi la încălcarea ordonaței președențiale prin care i se interzicea să mai facă declarații publice despre el și solicitarea de noi daune morale, iar a doua ar fi un nou proces după ce Dumitru Coarnă ar fi făcut noi afirmații nefondate, de natură să aducă atingere imaginii polițistului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii