Diana Șoșoacă și George Simion
Diana Șoșoacă și George Simion
Exclusiv Politic Ultima Ora

Diana Șoșoacă a izbucnit! Scandal imens! Acuzații grave! Ce vrea să facă senatorea

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă susține că  excluderea sa din AUR a pornit de la un scandal legat de bani, conducerea centrală cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

Eu am adeziune la partidul AUR pentru că altfel nu se putea candida pe listele AUR. Există un protocol de colaborare între Partidul Neamul Românesc și partidul AUR, care expira pe data de 7 ianuarie.

 

Conform acelui protocol, AUR și PNR trebuiau să încheie un protocol de colaborare pentru următorii patru ani.

 

Discuțiile purtate înainte de campanie și în campanie au fost date uitării de către membrii AUR, nu au mai recunoscut nici un ajutor din partea PNR.

 

În provincie, la Iași, eu nu am fost ajutată de AUR, ci de membrii PNR”, a declarat senatoarea pentru Europa Liberă.

Potrivit acesteia, scandalul din AUR nu reprezintă o luptă de putere în interiorul partidului.

„Totul a pornit de la bani pentru că ideologie nu existăa precizat senatoarea pentru Europa Liberă.

Reprezentanta AUR susține că actuala conducere a partidului a cerut fiecărui senator și deputat jumătate din suma forfetară.

În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului”, a afirmat Diana Iovanovici Șoșoacă.

De asemenea, senatoarea adaugă că parlamentarii AUR trebuie să dea 2.000 de lei în fiecare lună către partid pentru donațiile AUR în scop caritabil.

Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întrețin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a precizat senatoarea.

Dacă Diana Iovanovici-Șoșoacă ar dori să formeze un grup în Senat are nevoie ca alți șase colegi din AUR să o urmeze.

Deja am creat o nouă mișcare, un nou curent politic, care militează strict pentru adevărul nealterat, un adevăr care a deranjat toate instituțiile statului, toți corupții din sistem. 

E posibil să vină parlamentari și din alte partide alături de mine. În PNR există democrație, fiecare acționează după cum consideră.

Cea mai mare parte din AUR sunt susținătorii mei, ce concurență să devin eu? Oamenii sunt cu mine. Dacă voiam să iau puterea în AUR, o luam și puneam condiții.

Și eu puteam să obțin funcții. Poate mă vedeți în fruntea țării. Eu voi apărea în continuare ca senator Diana Ionavovici Șoșoacă. Eu sunt eu”, a spus senatoarea, fără a precizat dacă ceilalți deputați din PNR vor pleca din AUR.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.