Florin Zamfirescu: „Biserici transformate in SRL-uri, preoti ahtiati dupa castig si pacate grele, iata tabloul sumbru pe care-l ofera azi biserica noastra” 1
Politic Social

Florin Zamfirescu: „Biserici transformate in SRL-uri, preoti ahtiati dupa castig si pacate grele, iata tabloul sumbru pe care-l ofera azi biserica noastra”

Florin Zamfirescu este de parere ca Biserica Ordodoxa Romana are puterea sa-si curete imaginea dupa scandalurile din ultima vreme

Scandalurile sexuale care i-au avut in prim-plan pe Cristian Pomohaci si pe Episcopuil Husilor i-au atras atentia lui Florin Zamfirescu, un nationalist si un ortodox convins. „Cazul Pomohaci?

Un caz tipic de infestare. Atenţie – sunt multi, care urmăresc doar un singur lucru: acceptarea aberaţiei.

BOR va avea puterea sa se debaraseze de „cazurile” ivite. Sunt sigur, si am încredere in Sfinţii părinţi, chinuitori in rugăciunea catre Dumnezeu”, a postat actorul.

„Ma gândesc la Biserica Ortodoxa Romană. Susţin ideea ca limba si biserica tin împreuna un popor. Atacurile impotriva bisericii au ca scop s-o distrugă. Ştiţi ce ar însemna asta?

E simplu de inteles. De aceea fac un apel la toti prelaţii romani sa-si unească forţele si sa-i scoată in afara pe aceia care infestează biserica.

Atâţia credincioşi şocaţi de cele aflate au nevoie de acest gest normal. Oricât de multi ar fi „viruşii” infestării, cei care-l slujesc pe Dumnezeu cu adevarat sunt mult mai multi”, a mai scris Zamfirescu.

„Vor rămâne biserici fără preot? Nu e nimic! Se vor găsi slujitori oneşti si poate ca nu vor mai fi nevoiţi sa-si cumpere cu bani funcţiile. Pentru ca si asta se petrece acum.

Strângeţi comori in ceruri, nu pe pământ! Biserici transformate in SRL-uri, preoţi ahtiati dupa câştig, sodomie si păcate grele, iată tabloul sumbru pe care-l oferă azi biserica noastra.

Fac deci un apel viguros catre toti preoţii adevăraţi pentru a strânge rândurile si a curăţa biserica noastra de Blestemaţii!

Pot aduce multe dovezi la cele afirmate aici, o pot face si altii, sper insa ca nu e nevoie!Biserica se poate curata din interior. Asta dorim cu toţii, fără întârziere!!!”, a incheiat Florin Zamfirescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.