Florin Cîțu, face curățenie în PNL. Raluca Turcan la un pas de excludere 5
Exclusiv Politic Ultima Ora

Florin Cîțu, face curățenie în PNL. Raluca Turcan la un pas de excludere

Ministrul interimar al muncii, Raluca Turcan l-a atacat dur pe liderul PNL, Florin Cîțu, aceasta spunând că l-a informat constant pe premierul României, că nu mai sunt bani de pensii și de alocații, dar că, acesta nu a luat nicio decizie în acest sens.

Preşedintele PNL Florin Cîţu a anunţat, că se va discuta în Biroul Politic Naţional, situația Ralucăi Turcan şi a precizat că preferă să vorbească în interiorul partidului.

”Am văzut ieri… Doamna Turcan a stat un an de zile în guvern şi nu prea înţelege cum stau lucrurile. Controlul a fost şi la Finanţe şi au fost amendaţi cei din Finanţe de cei din Finanţe.

Au loc controale la toate ministerele, inclusiv la Ministerul de Finanţe. Se face acum pentru că acum a venit momentul.

Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă să vină şi să discutăm în Partidul Naţional LIberal.

Dacă era o problemă de guvernare, puteam să discutăm la Guvern, dacă preferă să discute prin presă, binenţeles că va trebui să luăm şi alte decizii în PNL.”, a spus Cîţu, despre criticile venite din partea Ralucăi Turcan.

Surse din PNL declară pentru NEWSTEAM.RO. că liderul PNL, va propune excluderea Ralucăi Turcan din partid.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii