Florin Călinescu îi face praf: ” Aveți în minte tabloul cu maidanezi care joacă poker? Ăștia joacă pe banii țării. Toți banii”
Politic Economic Social Ultima Ora

Florin Călinescu îi face praf: ”Aveți în minte tabloul cu maidanezi care joacă poker? Ăștia joacă pe banii țării. Toți banii”

Actorul Florin Călinescu a postat un nou pamflet anti-PSD, plecând de la poza postată de Liviu Dragnea la întoarcerea din vacanță.

Florin Călinescu îi face praf: ”Aveți în minte tabloul cu maidanezi care joacă poker? Ăștia joacă pe banii țării. Toți banii”

”Intors din vacanta, repetentu’ livulica posteaza o poza cu niste natarai. Si cu un alt repetent. Cel putin. moliceanu. Zice ca viitorul arata bine. Pentru el. Normal. Acuma,ar trebui sa precizeze cu care din damele lui a fost in recreatie, de nu a putut sa isi expuna fățăul la ceremonia de la Ateneu. Cand cu presedintia Europii…sau poate nu a avut cravata. Si, pentru ca bugetul nu are cum sa fie, briganzii din foto, pun la punct urmatoarele atacuri asupra unora si altora. Cum ar fi EXTRAORDINARA imbecilitate ca BNRul e responsabil de caderea leului. Adica, rezerva tarii, cateva zeci de miliarde€, ar trebui alocata fanteziei livuliste. Aveti in minte tabloul ala cu niste maidanezi care joaca poker…cam asa e poza cu astia…numai ca astia joaca pe banii tarii. Toti banii. livulica, mosule, vine vremea cand nu mai merge la cacialma. Ma obligi sa renunt la meseriile mele…!Ne vom intalni curand!”, scrie Florin Călinescu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.