FOTO-VIDEO! Florea se răzbună pe oamenii lui Vanghelie. Scandal între membrii CA AES și Viceprimarul Țigănuș. DOCUMENTE 5
Politic Exclusiv

FOTO-VIDEO! Florea se răzbună pe oamenii lui Vanghelie. Scandal între membrii CA AES și Viceprimarul Țigănuș. DOCUMENTE

Consiliul Local Sector 5 controlat de Daniel Florea – primarul PSD, a adoptat o hotărâre prin care oamenii fideli lui Vanghelie au fost schimbați din funcțiile deținute în cadrul Economat și AES respectiv în cadrul CA (Consiliilor de Administrație).

Concret, Marian Lupașcu și Leonard Petre au rămas fără funcțiile de Directori Generali ai AES și Economat. Sorin Petrovici, unul dintre membrii CA destituiti la ordinul lui Florea, împreună cu avocata lui ( o cunoscută activistă liberală) au contestat la Prefectura Municipiului București hotărârea consiliului local nr. 168/06.09.2020.

După ce Prefectul a admis plângerea și a suspendat HCL nr. 168/06.09.2020, în cursul zilei de 08.09.2020, membrii CA s-au prezentat la sediu AES.

FOTO-VIDEO! Florea se răzbună pe oamenii lui Vanghelie. Scandal între membrii CA AES și Viceprimarul Țigănuș. DOCUMENTE 6 FOTO-VIDEO! Florea se răzbună pe oamenii lui Vanghelie. Scandal între membrii CA AES și Viceprimarul Țigănuș. DOCUMENTE 7

Astfel, Copoiu Marcel, Sorin Petrovici, Cardei Adrian că să își reia atribuțiile și să se desfășoare ședința CA.

La solicitarea noului director al AES numit de Florea, Marian Țiganus- Viceprimar PSD a venit la sediul AES ( locația unde funcționa binecunoscută Fabrică de semnături) și le-a cerut să plece din clădire, strângând isteric- AFARĂ ! și punând poliția locală pe ei.

Țiganus nu recunoaște Decizia Prefectului din dată de 07.09.2020 privind suspendarea HCL Sector 5 nr. 168/06.08.2020 susțînând că nu am primit această Decizie în original și că în sectorul 5 el face legea în calitate de Viceprimar.

În plină campanie electorală, Florea fuge de răspundere în războiul purtat cu Vanghelie și oamenii lui și și-a delegat atribuțiile viceprimarulul Țigănuș pînă la dată de 27.09.2020, dată alegerilor locale.

Economat și AES sunt societăți comerciale în subordinea Consiliului local Sector 5, Consiliul local fiind acționar majoritar iar Primăria Sector 5 nu are nici relația de subordonare în raport cu aceste societăți commerciale.

Florea a preluat controlul în Consiliul Local după ce Emil Aghergiesei, unul dintre oamenii lui Vanghelie, a trecut in tabăra PSD, fiind susținut pentru un nou mandat de Consilier Local pe lista PSD Sector 5.

Conform unui sondaj comandat de PNL, pe primele 2 poziții sunt umăr la umăr Vanghelie candidatul PSDIL și Băcanu- candidatul PNL USR PLUS cu aproximativ 25 % din preferințele alegătorilor din Sectorul 5.

Pe locul 3 se situează Daniel Florea cu 18 %, iar pe locul 4 Piedone cu 14 %, care vine tare din urmă, fiind candidatul cu cel mai mare potențial de creștere.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.