Fiul ministrului Justiției, AlexandFiul ministrului Justiției  s-a căsătorit sâmbătă cu  bodyguarzi la ușa bisericiiru Ionuț, s-a căsătorit sâmbătă, la Iași. În vârstă de 30 de ani, Toader jr și-a unit destinul cu tânăra Bianca, de 28 de ani, de profesie medic stomatolog, potrivit vrancea24.ro.
Politic Social Ultima Ora

Fiul ministrului Justiției s-a căsătorit sâmbătă cu  bodyguarzi la ușa bisericii

Petrecere mare în familia lui Tudorel Toader. Fiul ministrului Justiției, Alexandru Ionuț, s-a căsătorit sâmbătă, la Iași. În vârstă de 30 de ani, Toader jr și-a unit destinul cu tânăra Bianca, de 28 de ani, de profesie medic stomatolog, potrivit vrancea24.ro.

Fiul ministrului Justiției, AlexandFiul ministrului Justiției  s-a căsătorit sâmbătă cu  bodyguarzi la ușa bisericiiru Ionuț, s-a căsătorit sâmbătă, la Iași. În vârstă de 30 de ani, Toader jr și-a unit destinul cu tânăra Bianca, de 28 de ani, de profesie medic stomatolog, potrivit vrancea24.ro.Fiul ministrului Justiției, AlexandFiul ministrului Justiției  s-a căsătorit sâmbătă cu  bodyguarzi la ușa bisericiiru Ionuț, s-a căsătorit sâmbătă, la Iași. În vârstă de 30 de ani, Toader jr și-a unit destinul cu tânăra Bianca, de 28 de ani, de profesie medic stomatolog, potrivit vrancea24.ro.

Mai mulți bodyguarzi au asigurat paza la eveniment și s-au asigurat că niciun curios nu are acces în biserică în timpul cununiei religioase.

De altfel, și jurnaliștii au fost ignorați de membrii familiei Toader, care nu au vrut să dea nicio declarație cu privire la fericitul eveniment, potrivit Adevărul.

Alexandru Ionuț Toader s-a cununat civil în luna septembrie. Nașii cuplului ar fi dezvoltatorul imobiliar Cristian Berariu şi soţia sa, Cosmina.

Ministrul Justiției s-a aflat în concediu aproape toată săptămâna pentru a pregăti nunta fiului său. Tudorel Toader a fost la serviciu doar miercuri, atunci când a anunțat că declanșează procedura de revocare din funcție a procurorului general Augustin Lazăr.

(Foto: bzi.ro)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.