După ce Ingrid Mocanu a scris pe Facebook: "Sincer, am râs ce am râs de francezi, dar deja e groasă. Adică rău de tot. Ce Bot, Bădiță și Dide? Ce #rezist la noi? Au furat un pistol și ei acolo, au snopit în bătaie o jandarmeriță și se duc peste ceva judecători și politicieni pe acasă. Francezii protestatari, nenică! După ce au distrus tot ce au prins în cale, au băgat jde mii de jandarmi prin spitale și au distrus opere de artă (mai ziceam de revoluționarii de la 1789... tot francezi, de), dar și turismul, ce le-a trecut acum prin cap? S-au dus și au vandalizat mașini, locuințe și magazine din cartierele de lux, unde locuiesc, chipurile, chiaburii cei răi care nu știu ce fură de la ei... ei fiind deținătorii țării. Recunoașteți personajul... colectiv? Dacă n-au apucat să trăiască și ei un comunism cinstit, acum au ocazia... așa s-a instaurat și la noi comunismul... cu poporul urlând "moarte bogaților!" Totuși, noi știm... și repetăm istoria cu grație. E momentul să ne trezim, lume! Popoarele au luat-o razna! #nupermitețisecurismele #nuvălăsațicondușideidioți", Cristian Mihai Dide a transmis un mesaj în exclusivitate pentru DC News. "Nu știu numărul emisiunilor unde Ingrid Mocanu a fost prezentă, dar cu siguranță sunt foarte multe dățile în care ne-a acuzat pe noi de violență. Acum citesc mesajul ei publicat pe DC News prin care spune că noi nu ne-am făcut treaba așa cum trebuie... sau cel puțin acest lucru înțeleg eu din comentariul lui Ingrid Mocanu. Îi recomand, ca, pe viitor, să-și vadă de meseria ei și să fie mai atentă la declarațiile pe care le face pentru că tocmai ce a instigat la violență pentru protestatarii care se adună în Piața Victoriei”, a spus Cristian Mihai Dide pentru DC News. Cât despre mișcările de stradă din Paris, protestatarul a zis că nu este de acord cu actele de distrugere, indiferent că vorbim de Franța sau de România. ”Nu sunt de acord cu acte de vandalism, violență și distrugere. Lucrurile se pot schimba foarte simplu într-o democrație capitalistă, așa cum este România, printr-o simplă grevă. Dacă România va sta în stradă timp de o săptămână fără să facă nimic, Guvernul va fi mult mai constrâns să na ia în seamnă revendicările, decât să mergem și să spargem geamurile instituției, geamuri pe care tot poporul român le-ar plăti, la fel cum și bugetul francez va avea de suferit din pricina distrugerilor pe care le-au făcut cetățenii francezi. Sfatul meu pentru protestatarii din București este să se strângă pașnic, așa cum am subliniat mereu - cu pancarte, vuvuzele, portavoci și să transmitem clar un mesaj. Cel mai important este să ne strângem în stradă. Acest lucru ar trebui să-l învățăm de la francezi, nu să spargem geamuri și nici să vandalizăm! Nu trebuie nici să spagem geamuri, nici să incendiem mașini și, mai ales, nu trebuie să distrugem monumente istorice”, a concluzionat Cristian Mihai Dide pentru DC News.
Protestatarul Mihai Dide, autodenunț la Parchet. Vrea să fie chemat la audieri. Informații cheie
Politic Justiție Social Ultima Ora

Faza zilei: Dide o ACUZĂ pe avocata Ingrid Mocanui că INSTIGĂ LA VIOLENȚĂ protestatarii din Piața Victoriei

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai cunoscuți protestatari din Piața Victoriei, i-a dat o replică avocatei Ingrid Mocanu, după ce aceasta a avut un comentariu vizavi de protestul din Franța prin comparație cu mișcările de stradă din România.

După ce Ingrid Mocanu a scris pe Facebook: „Sincer, am râs ce am râs de francezi, dar deja e groasă. Adică rău de tot. Ce Bot, Bădiță și Dide? Ce #rezist la noi? Au furat un pistol și ei acolo, au snopit în bătaie o jandarmeriță și se duc peste ceva judecători și politicieni pe acasă.

Francezii protestatari, nenică! După ce au distrus tot ce au prins în cale, au băgat jde mii de jandarmi prin spitale și au distrus opere de artă (mai ziceam de revoluționarii de la 1789… tot francezi, de), dar și turismul, ce le-a trecut acum prin cap? S-au dus și au vandalizat mașini, locuințe și magazine din cartierele de lux, unde locuiesc, chipurile, chiaburii cei răi care nu știu ce fură de la ei… ei fiind deținătorii țării.

Recunoașteți personajul… colectiv? Dacă n-au apucat să trăiască și ei un comunism cinstit, acum au ocazia… așa s-a instaurat și la noi comunismul… cu poporul urlând „moarte bogaților!” Totuși, noi știm… și repetăm istoria cu grație. E momentul să ne trezim, lume! Popoarele au luat-o razna!

#nupermitețisecurismele

#nuvălăsațicondușideidioți”,

Cristian Mihai Dide a transmis un mesaj prin DC News.

„Nu știu numărul emisiunilor unde Ingrid Mocanu a fost prezentă, dar cu siguranță sunt foarte multe dățile în care ne-a acuzat pe noi de violență. Acum citesc mesajul ei prin care spune că noi nu ne-am făcut treaba așa cum trebuie… sau cel puțin acest lucru înțeleg eu din comentariul lui Ingrid Mocanu. Îi recomand, ca, pe viitor, să-și vadă de meseria ei și să fie mai atentă la declarațiile pe care le face pentru că tocmai ce a instigat la violență pentru protestatarii care se adună în Piața Victoriei”, a spus Cristian Mihai Dide.

Cât despre mișcările de stradă din Paris, protestatarul a zis că nu este de acord cu actele de distrugere, indiferent că vorbim de Franța sau de România.

”Nu sunt de acord cu acte de vandalism, violență și distrugere. Lucrurile se pot schimba foarte simplu într-o democrație capitalistă, așa cum este România, printr-o simplă grevă. Dacă România va sta în stradă timp de o săptămână fără să facă nimic, Guvernul va fi mult mai constrâns să ne ia în seamnă revendicările, decât să mergem și să spargem geamurile instituției, geamuri pe care tot poporul român le-ar plăti, la fel cum și bugetul francez va avea de suferit din pricina distrugerilor pe care le-au făcut cetățenii francezi. Sfatul meu pentru protestatarii din București este să se strângă pașnic, așa cum am subliniat mereu – cu pancarte, vuvuzele, portavoci și să transmitem clar un mesaj. Cel mai important este să ne strângem în stradă. Acest lucru ar trebui să-l învățăm de la francezi, nu să spargem geamuri și nici să vandalizăm! Nu trebuie nici să spagem geamuri, nici să incendiem mașini și, mai ales, nu trebuie să distrugem monumente istorice”, a concluzionat Cristian Mihai Dide.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.