ALERTĂ. E OFICIAL. Viorica Dăncilă a aprobat Legile Justiției. ”Nu sunt și nu vor fi tolerate”
Politic Social Ultima Ora

Familia Dăncilă, toată, lucrează la stat, unde s-au mărit salariile

Mama e premier, fiul e consilier! E povestea prim-ministrului Viorica Dăncilă și a fiului său. În ziua de 29 ianuarie 2018, când depunea jurământul la Palatul Cotroceni, fiul ei, Victor Dăncilă, era angajat la Curtea de Conturi a României. El a primit un post până în octombrie 2020 la Autoritatea de Audit, care e condusă, din 12 octombrie 2017, de către avocatul Dan Lucian Vlădescu.

„În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”, a precizat Curtea de Conturi a României pentru  puterea.ro.

Până în 29 ianuarie 2018, fiul premierului Dăncilă a fost angajat la OMV Petrom, acolo unde tatăl său este manager regional, iar mama sa a fost angajată până în anul 2007.

Victor Dăncilă este absolvent al Liceului Teoretic din Videle și al Universităţii Ecologice din București. Este căsătorit, iar soția sa, Elena, lucrează tot la stat. Este consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5. Potrivit declarației sale de avere, în ianuarie 2017, avea, impreună cu soțul ei, un apartament. O lună mai târziu a adăugat în declarație un alt apartament, plus 100.000 lei și 5.000 de euro în conturi bancare, iar în luna mai a apărut și un Volkswagen Passat, mai scrie sursa citată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.