caprar dorel
Exclusiv Politic

EXCLUSIV.Scandal în PSD. Un lider vine cu sabia la ședință. Imagini de excepție

Scandal în PSD. Un lider vine cu sabia la ședință. Imagini de excepție

Luni va avea loc ședința liderilor PSD pentru a clarifica situația din partidul condus de Liviu Dragnea.

Unul dintre cei care au cerut convocarea de urgență a ședinței este și liderul PSD Arad ,președintele Comisiei de apărare din camera Deputaților, Dorel Căprar.

Alesul ardelean care este un practicant al artelor marțiale s-a antrenat din greu pentru ședința de luni ce se anunță cu scântei. Căprar este un susținător al actualului lider al partidului Liviu Dragnea.

”Datorită evoluției evenimentelor de pe scena politică internă, consider că în situația de față se impune convocarea de urgență a a Comitetului Executiv Național pentru clarificarea lucrurilor în interiorul partidului nostru. Obiectivul comun este doar unul : punerea în aplicare a măsurilor din Programul de Guvernare.Scopul final al artelor marţiale este să nu fie nevoie să le utilizezi. Antrenament de weekend pentru o săptămână cu CEX ???”, a spus Căprar.

EXCLUSIV.Scandal în PSD. Un lider vine cu sabia la ședință. Imagini de excepție 11 EXCLUSIV.Scandal în PSD. Un lider vine cu sabia la ședință. Imagini de excepție 12 EXCLUSIV.Scandal în PSD. Un lider vine cu sabia la ședință. Imagini de excepție 13 EXCLUSIV.Scandal în PSD. Un lider vine cu sabia la ședință. Imagini de excepție 14 EXCLUSIV.Scandal în PSD. Un lider vine cu sabia la ședință. Imagini de excepție 15

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.