Elena Udrea sfâșiată de durere după TRAGEDIE. ”AȘA A VRUT DUMNEZEU”
Udrea
Politic Ultima Ora

Elena Udrea: ”Mi-e teamă că o să mă întorc în pușcărie”

Elena Udrea a vorbit în direct, la Antena 3, despre plecarea sa în Costa Rica. Întrebată dacă îi e teamă dacă se va întoarce în pușcărie, aceasta a răspuns afirmativ.  

„Da. Dar până și din pușcărie se iese. Eu am fost Elena Udrea și înainte să ajung în pușcărie, și după ce am ieșit de acolo. Nu există niciun motiv pentru care cineva dorește să susțină Sistemul”, a declarat Udrea.

Fosta deputată a vorbit și despre scandalul din DNA. „Problema e ca o întreagă clasă politică nu face nimic în acest sens”, a spus fostul ministru.

„Au venit oameni cu probe în ultimele zile. Au fost demonstrații în direct de cum se falsifică problele de către procurorii DNA și nu s-a întâmplat nimic. Faptul că eu vorbesc de asemenea lucruri din 2015 , dar nu am avut probe, nici nu mai contează raportat la impactul acestor probe video. Doamna Kovesi face tot ce face ca să se apere, dar nu dânsa e problema. Problema e ca o întreagă clasă politică nu face nimic în acest sens. Eu am speranțe că lucrurile se schimbă.”, a mai spus Elena Udrea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.