După ce a bătut palma cu Cîțu la guvernare, Ciolacu îi dă lovitura de grație lui Klaus Iohannis! A vorbit și cu șefii Bisericii Ortodoxe 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

După ce a bătut palma cu Cîțu la guvernare, Ciolacu îi dă lovitura de grație lui Klaus Iohannis! A vorbit și cu șefii Bisericii Ortodoxe

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că este imperios necesară revizuirea Constitiției, unul dintre punctele importante fiind, schimbarea alegerii președintelui României.

Concret, Ciolacu spune că, în PSD, există un grup de lucru care discută despre transformarea României, din republică prezidențială, în republică parlamentară.

Ciolacu a afirmat că se va crea un dialog între partide şi pentru modificarea Constituţiei.

„În interiorul partidului, din luna februarie avem un grup de lucru – Robert Cazanciuc, Titus Corlăţean, doamna Maya Teodoroiu – care au avut în toată această perioadă întâlniri pe tema modificării Constituţiei.

Eu nu m-am implicat, ca să nu politizăm subiectul, fiind un subiect foarte important pentru România.

Au avut o întâlnire şi la Mitropolie cu mulţi oameni, specialişti în domeniu, nu sunt un specialist în domeniu, s-a discutat şi această modificare.

Dar nu cred că această modificare este urgenţa României în acest moment.

Va exista o comisie, coordonată de cei pe care vi i-am spus, care va discuta aceste lucruri într-o eventuală coaliţie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.