Am oprit 10-15 mii de susținători ai mei să meargă la ÎCCJ
Politic Social Ultima Ora

Dragnea se teme de ”asasini” de 1 Decembrie. Nu merge nici la paradă, nici la Cotroceni

O teamă ciudată a pus stăpânire pe liderii PSD chiar de 1 Decembrie. Dacă Toni Greblă a dat jos tricolorul de pe Palatul Victoria, să nu cumva să îl rănească steagul, Dragnea a refuzat să iasă din casă de Centenar de teama „asasinilor”.

Toni Greblă, secretarul general al Guvernului a spus-o pe șleau: a dat jos tricolorul de pe Palatul Victoria cu o zi înainte de Centenar, de teamă că vântul îl va trânti fix în cap! Un fel de ”râul, ramul” dar pe dos! Dacă în cazul celebrului vers eminescian, toate lucrurile din țară era ”prietene” doar cu Mircea cel Bătrân, iar pentru cotropitorul Baiazid erau ”dușman”, iată că la PSD este invers: toate din țară le sunt ”inamici”, chiar și steagul național.

În cazul Dragnea,… acesta nu merge nici la parada militară, nici la recepţia de la Cotroceni organiată de președintele Iohannis pe 1 Decembrie…

Dacă în cazul paradei există o explicație rațională, faptul că liderul PSD spune că este bolnav și nu poate sta în frig, în cazul recepției de la Cotroceni, care este în interior, nu există decât o explicație: Dragnea se teme de „asasini”.

În vara acestui an președintele PSD a acordat un interviu la Antena 3, unde a spus – spre uluirea întregii Românii – că patru asasini au venit la București să îl omoare, dar a reușit să scape în mod miraculos…

Ei, bine, iată că asasinii au venit din nou, altfel nu se poate explica fuga disperată a lui Dragnea de opinia publică și de oricine ar putea să îi strige cuvântul care îl infioară: ”pușcărie”.

În acest context, iată că lovitura în Coaliția PSD-ALDE o dă acum Viorica Dăncilă: a declarat că ea va merge la recepția oferită de Klaus Iohannis. ȘAH MAT!

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.