Doliu în PSD. Unul dintre foștii lideri ai partidului au murit. FOTO 1
Breaking News Politic Social Ultima Ora

Doliu în PSD. Unul dintre foștii lideri ai partidului au murit. FOTO

Fostul prefect de Constanța Gheorghe Martin a încetat din viață la vârsta de 71 de ani în noaptea de sâmbătă spre duminică. Fostul politician urma să împlinească luna viitoare 72 de ani. Momentan nu se cunosc cauzele decesului.

Fostul prefect al Constanței din partea PSD în perioada 2002-2005 și unul dintre fondatorii unei afaceri prospere Gheorghe Martin a încetat din viață cu doar o lună înainte de a împlini 72 de ani. Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus în cursul zilei de duminică la Arhiepiscopia Tomisului.

Doliu în PSD. Unul dintre foștii lideri ai partidului au murit. FOTO 2

Bărbatul a fondat alături de fratele său Dumitru Martin serviciul de salubrizare „Polaris” care a asigurat curățenia în Constanța încă din anul 1998, pe vremea fostului primar Gheorghe Mihăieși. Câțiva ani mai târziu, în 2004, Radu Mazăre a prelungit contractul Polaris pentru următorul sfert de secol și a inclus clauze care i-au consolidat poziția de monopol.

Regretatul politician a demisionat din funcția de prefect pentru a conduce Organizația Județeană a partidului Conservator unde a stat aproximativ 2 ani în calitate de președinte. În septembrie 2006 Gheorghe Martin a fost numit președintele interimar al Partidului Conservator de însuși Dan Voiculescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.