ALERTĂ! Diana Șoșoacă în pericol! Mișcare de ultimă oră în Parlament! Juriștii vor da verdictul! DOCUMENT! 11
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Diana Șoșoacă în pericol! Mișcare de ultimă oră în Parlament! Juriștii vor da verdictul! DOCUMENT!

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a trimis o scrisoare grupurilor parlamentare din Senat în care propune sancţionarea colegei sale, Diana Şoşoacă pentru încălcări ale prevederilor regulamentare.

Aceasta precizează că Şoşoacă nu respectă măsurile de protecţie sanitară şi nu poartă mască în sala de plen, instigă la ură în luările de cuvânt, jijneşte şi utilizează un discurs xenofob, homofob şi extremist.

„Stimaţi colegi, Grupul parlamentar din Senat al Partidului Naţional Liberal vă propune eliminarea unei probleme care se perpetuează de la începutul legislaturii în Parlamentul României: comportamentul necorespunzător, nociv şi neregulamentar al doamnei senator Diana Iovanovici-Şoşoacă.

ALERTĂ! Diana Șoșoacă în pericol! Mișcare de ultimă oră în Parlament! Juriștii vor da verdictul! DOCUMENT! 12

Conform art. 14 alin. (1) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare:

«Deputaţii şi senatorii sunt obligaţi să respecte prevederile regulamentelor, să se supună normelor de conduită civilizată, de curtoazie şi de disciplină parlamentară şi să nu aibă atitudini sau să folosească expresii ori cuvinte injurioase, ofensatoare, discriminatorii sau calomnioase».

ALERTĂ! Diana Șoșoacă în pericol! Mișcare de ultimă oră în Parlament! Juriștii vor da verdictul! DOCUMENT! 13

Nimeni nu este mai presus de lege!”,spune vice-președintele Senatului.

ALERTĂ! Diana Șoșoacă în pericol! Mișcare de ultimă oră în Parlament! Juriștii vor da verdictul! DOCUMENT! 14

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii