Clotilde Armand atacată de liderul PSd Sector 1, Florin Manole
Clotilde Armand atacată de liderul PSd Sector 1, Florin Manole
Politic Ultima Ora

Deputat PSD, o acuză pe Carmen Dan. A fost amenințat în secția de poliție: ”Te omor, ieși afară să vezi tu!”

Deputatul PSD Petre Florin Manole a scris, sambata seara, pe Facebook, ca a fost amenintat de mai multi barbati in sectia 1 de politie din Bucuresti, fiind prezent la respectiva unitate la solicitarea unei rude care ar fi fost lovita si amenintata de aceleasi persoane. Parlamentarul ii cere ministrului de interne sa spuna cate sectii au supraveghere audio-video, mentionand ca „încrederea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola”.

„Sunt chiar acum la Sectia de Politie nr 1. Ascult cum sunt amenintat de 3 indivizi: te omor, cutite, iesi afara sa vezi tu, etc.

Am venit aici pentru ca o ruda, lovita si amenintata, m-a sunat – e dreptul sau legal sa faca asta. Mi-a spus ca 3 barbati il ameninta in sectia de politie si ii e frica pentru ca politistii asista pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagereaza.

In zona de relatii cu publicul, in fata politistului de serviciu sunt amenintat la randul meu.

Daca depun o plangere, nu pot aduce probe audio-video pentru ca – mi se spune – supravegherea in interiorul sectiei e doar video nu si audio.

Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frica.

Ce fac insa altii, mai vulnerabili, in alte cazuri? Le influenteaza amenintarile declaratiile pe care le fac? Sigur ca da. E normal sa te temi pentru siguranta ta IN sectia de politie? Sigur ca nu.

O sa adresez o intrebare Ministrului de Interne: cate sectii au supraveghere audio-video? Cate nu au? Cum putem sa remediem situatia?

Este imperativ sa rezolvam aceasta problema. Daca ea exista la Sectia nr 1, in centrul Bucurestiului, sigur exista si in alte parti.

Increderea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola daca ajungi sa fii amenintat in sectia de politie”, a scris parlamentarul pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.