AUR anunță măsuri ȘOC pentru Bugetari
AUR anunță măsuri ȘOC pentru Bugetari
Politic Ultima Ora

DEMISIE de răsunet din AUR. Singurul primar al lui Simion a spus ADIO. FOTO

Singurul primar din județul Vrancea care a câștigat alegerile pentru primăria Pufești, pe listele AUR, Damian Nicolae a decis să plece din partidul lui George Simion și să se alăture PNL.

Filiala AUR Vrancea a anunțat că i-a retras sprijinul politic edilului.

”Începând de astăzi, primarul AUR Pufești, Damian Nicolae, a abandonat partidul pe listele căruia a fost ales și a decis să se alăture PNL, partid ce i-a promis că îl va sprijini pentru un al doilea mandat în 2024.

Bănuim că această mișcare are legătură cu postul de director de școală, post în care a fost numită prietena sa, dar și cu promisiunile de alte avantaje financiare, promisiuni făcute de PNL Vrancea.

DEMISIE de răsunet din AUR. Singurul primar al lui Simion a spus ADIO. FOTO 5

Foto-Primarul Nicolae Damian

Cetățenii comunei Pufești sunt îndreptățiți să știe care sunt dedesubturile acestei mutări a primarului la alt partid, un partid numit liberal, specializat în trafic de influență și alte infracțiuni de corupție.

Pe de altă parte, sondajul de opinie făcut recent în comună arată o prăbușire a încrederii cetățenilor în primarul Damian, datorită aroganței sale și lipsei de transparență decizională.

Vă promitem că în 2024 vom avea un candidat mai serios la Pufești. Cu scuzele de rigoare, Conducerea filialei județene AUR”, anunța conducerea filialei Vrancea.

DEMISIE de răsunet din AUR. Singurul primar al lui Simion a spus ADIO. FOTO 6

FOTO-Liderul filialei AUR Vrancea-Deputatul George Badiu

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.