DEMISIE BOMBĂ din AUR
DEMISIE BOMBĂ din AUR
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO-VIDEO. DEMISIE BOMBĂ din AUR. George Simion mai pierde un parlamentar și o întreagă filială de partid

În pragul alegerilor locale și europarlamentare, AUR, începe să piardă tot mai mulți membrii de partid, chiar și din rândul parlamentarilor.

Astfel, senatorul Adrian Costea își va anunța săptămâna viitoare demisa din AUR.

”Intenționam să mă retrag din AUR încă din septembrie 2023 după scandalul de viol în care au fost implicați membrii ai organizației județene AUR Ialomița.

Începând cu acel moment nu am mai participat la nicio activitate organizată de AUR și am așteptat, cuminte, să fiu exclus din partid. Am crezut că acest gest de frondă este suficient, dar a trebuit să fac eu pasul cel mare.

AUR este un partid care și-a cam epuizat mesajul încă de la finalul pandemiei. Am tot așteptat să devină dintr-o mișcare de conjunctură, un partid modern.

Ceea ce nu s-a întâmplat. Este o copie neaoșă, dar nereușită a ceea ce unii prin Europa numesc „suveranism””, a declarat pentru NEWSTEAM.RO, senatorul Adrian Costea.

Senatorul Adrian Costea
Senatorul Adrian Costea

Costea a decis să se alăture unui alt partid, ”Alternativa Dreaptă”, și să candideze în pentru șefia Consiliului Județean Ialomița.

”Oficial, am pornit azi campania de strângere de semnături pentru susținerea unui nou partid pe plan local: Alternativa Dreaptă, respectiv participarea la alegerile pentru Consiliul Județean Ialomița din data de 9 iunie.

Propun ialomițenilor o alternativă decentă la un peisaj politic dezolant- marcat de cartelizarea partidelor, orgoliile nejustificate ale independenților și vulgarizarea dezbaterii politice de către partidul cu nume de metal prețios.

Un zgomot de fond prin care se acoperă cu abilitate o întrebare fundamentală: există o viziune reală pentru acest județ pentru următorii patru ani sau se va prefera inerția, ca și până acum?

În calitate de senator de Ialomița, am vizitat majoritatea localităților din județul Ialomița, punând accent pe ruralul Ialomițean, depopulat și deprivat de beneficiile civilizației: infrastructură, asistență medicală și administrație modernă.

Am adresat recent un apel tuturor UAT-urilor din județ (link în comentarii). Vă invit să vă alăturați cu idei și Knowhow pentru conturarea unui proiect pentru Ialomița următorilor 4 ani: [email protected]. În latină, „verax” înseamnă „cel care spune adevărul”, spune fostul senator AUR.

S-a înscris în Alternativa Dreaptă
S-a înscris în Alternativa Dreaptă
Demisii în bloc din AUR Piatra Neamț: Membrii filialei acuză că li s-a impus de la centru candidatul pentru primărie

Membrii organizației Piatra Neamț ai AUR au demisionat în bloc, sâmbătă, cu câteva ore înainte ca George Simion să ajungă în municipiu, la o întâlnire cu electoratul și conducerea organizației. Coordonatorul AUR Piatra Neamț a reproșat conducerii centrale a partidului că l-a impus la primărie pe Marius Apopei, un fost consilier județean PNL, și că filiala nu a fost consultată înainte de decizie.

 

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.